Banketbakkerij De Baere


De Baere

Sinds 1990 verwent banketbakkerij De Baere de smaakpapillen van haar trouwe klanten in Brussel. Met een overname in 2022 willen we in Sint-Lambrechts-Woluwe een zekerheid blijven door kwaliteit en vakmanschap te combineren.

 Ons nieuwe team bestaat uit twintig medewerkers, waarvan vier in de bakkerij, twee in de traiteurafdeling en acht in de patisserie. Maar dat is niet alles! Ons verkoopteam heet u de hele week welkom, ook op zon- en feestdagen.

Ontdek cet tijdschema

De banketbakkerij

Een van onze pijlers is gebak. Tussen creatie en traditie hebben onze patissiers slechts één leidraad: u verrassen met zoete en delicate smaakcombinaties.

In onze toonbank vindt u de grote klassiekers van de Franse bakkerij en patisserie zoals de pain au chocolat, de croissant, de Paris-Brest of de Saint-André. Maar ook echte creaties die we u graag laten ontdekken volgens de seizoenen.  

Ontdek het gebak

De bakkerij

De tweede pijler van ons bedrijf is de bakkerij. Het broodaanbod van De Baere bestaat uit gistbroden en zuurdesembroden. 

Onder de gistbroden bieden wij typische streekbroden zoals wit vierkant, grijs vierkant en boerenbrood. Wat zuurdesembroden betreft, bieden wij roggebrood, graanbrood, speltbrood, walnotenbrood, vijgenbrood, ... Wij nodigen u uit om ze te komen ontdekken in onze winkel of op onze eshop! 

Ontdek de broden

Het gebak

Onze derde pijler is gebak. Knapperig, smakelijk en comfortabel, ons assortiment zal u zeker verleiden! 

Ons assortiment omvat klassiekers als pain au chocolat, brioche au chocolat en croissant. Maar ook nieuwe producten zoals de suikertortillon, de bolus of de Kouign amann. Al onze producten worden gemaakt met verse producten, waaronder Montaigu-boter, die de beschermde oorsprongsbenaming (BOB) heeft.  

Ontdek cet gebak

De afdeling evenementen

Bij De Baere evolueren we voortdurend. Wij begeleiden u bij al uw evenementen door gepersonaliseerde taarten te maken.  

Ben je net afgestudeerd? U wilt uw verjaardag of die van een geliefde organiseren? Bent u op zoek naar uw bruidstaart? Pâtisserie De Baere is er voor u in elke belangrijke fase van uw leven. Al onze creaties zijn volledig aanpasbaar. Contacteer ons via e-mail of rechtstreeks in onze winkel voor een offerte!

Contacteer ons

De catering hoek

De laatste pijler van onze knowhow is onze cateringhoek. Wij bieden onze klanten een assortiment broodjes, zacht brood, hartige pannenkoeken, zakouskis, quiches, salades... voor alle gelegenheden!   

Wij willen u helpen bij de voorbereiding van uw recepties door u een ruime keuze aan hartige producten aan te bieden. Elke bereiding wordt dagelijks gekookt met verse en seizoensgebonden producten. Deze service is ook beschikbaar voor uw eindejaarsfeesten!

Ontdek de catering hoek