Onze creaties komen tot leven in ons atelier in Brussel. Elke dag opnieuw zetten wij ons in om u ambachtelijke producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Onze patisserie opent de hele week haar deuren en verwelkomt u van maandag tot zaterdag van 7 tot 18 uur en op zon- en feestdagen van 
7 tot 15 uur.


Een van onze specialiteiten

Bij De Baere is de frambozenboom onze madeleine van Proust.
Onze patissier presenteert een van onze huisgebakjes.

Bestellen

 
 

De vijf pijlers van onze expertise

Patisserie

Ons huis is een ware tempel van gebak en biedt tijdloze en seizoensgebonden ambachtelijke creaties, de een nog delicater dan de ander. Om alleen of in goed gezelschap van te genieten.


Afdeling evenementen

Onze evenementenafdeling begeleidt u bij uw evenementen. We maken gepersonaliseerde taarten voor verjaardagen, huwelijken, doopfeesten... U kunt op ons rekenen!


Bakkerij 

Onze bakkers maken twee soorten brood. Eén met gist en één met zuurdesem. In de eerste vindt u typische lokale broden en in de tweede meer speciale broden.

Ontbijtkoeken

Het hart van onze winkel wordt gevormd door ons assortiment ontbijtkoeken met grote klassiekers zoals het chocoladebroodje en croissants. Maar ook nieuwigheden zoals Croix de Savoie of Kouign amann.

Hartige catering

Quiches, verrassingsbroden, broodjes, sandwiches, salades... De lijst van ons assortiment is lang en verleidelijk. Onze cateringhoek begeleidt u bij uw evenementen en eindejaarsfeesten.  


Blijf op de hoogte!

Ontdek als eerste onze laatste nieuwtjes en creaties

S'inscrire Merci