De traiteur voor uw event

Bent u op zoek naar een traiteur in Sint-Lambrechts-Woluwe? Wilt u de catering van uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of de communie van uw kinderen graag uit handen geven zodat u zelf ook ten volle kan genieten van de sfeer en uw gasten? Aarzel dan niet want bij Patisserie De Baere hebt u de partner gevonden die u zoekt voor het verzorgen van een heerlijk buffet.

Ruime traiteursafdeling

Of u een privéfeestje plant of een gelegenheid met collega’s, een cocktailparty of een receptie voor familie of vrienden, … Bij Patisserie De Baere staan we graag tot uw dienst met onze uitgebreide traiteursafdeling. We bieden een waaier aan groentetaarten, verrassingsbroden, zakouski, frisse salades (in de zomer) en verse soep. Een gastronomische verwenning, dagvers en stijlvol gepresenteerd. Wij verzorgen met veel plezier uw catering van A tot Z. Ook het dessertenbuffet kan door ons voorzien worden. Denk maar aan huisbereid ijs en heerlijke vers gebakken taarten. Uw gasten en uzelf kunnen zo een hele avond genieten van onze lekkere patisserie en bakkunsten.

Wensen en verzoeken

Als traiteur luisteren wij graag naar uw wensen en verzoeken, en maken samen met u uw feest tot een onvergetelijke gelegenheid. Het is daarom aangewezen om een afspraak te maken zodat we alles tot in de puntjes kunnen bespreken. Vervolgens gaat ons professionele team voor u aan de slag zodat u kan genieten van onze verse en lekkere catering. Alles wordt huisbereid met dagverse producten. Hebt u nog vragen? Zijn er speciale verzoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Wij staan steeds met plezier voor u klaar.