Taarten voor elke gelegenheid

Als expert in patisserie kan u dagelijks bij Patisserie De Baere terecht voor de lekkerste taarten in Sint-Lambrechts-Woluwe. Wij zijn een gepassioneerde bakker die zorgt voor de allerlekkerste zoetigheden voor bij de koffie of voor op uw feest als dessert. Kom vandaag nog langs en geniet van onze heerlijke creaties.

Ruim aanbod aan taarten

Taarten zijn niet alleen heel lekker, maar ze bieden ook de perfecte hap voor elke gelegenheid. Denk maar aan een namiddagje koffiekletsen met een lekker stukje taart. Maar ook uw dessertenbuffet op het verjaardags- of communiefeest van uw kind kan met heerlijke taarten worden aangevuld. Voor uw gelegenheid, als zondagse traditie, voor bij de koffie als vieruurtje of als attentie voor een gewaardeerd iemand. Ons ruim aanbod aan taarten zal u nooit teleurstellen. Er is voor ieder wat wils, denk maar aan feestelijke taarten, fruittaarten, rijst- en suikertaarten, desserttaartjes en meer. Alle taartenklassiekers komen in onze bakkerij aan bod. Bent u een taartensnoeper? Dan verwennen we u bij De Baere graag met ons vakmanschap.

Andere bakkerijproducten

Bent u niet enkel geïnteresseerd in ons lekker aanbod aan taarten? Wilt u uw ontbijt ook aanvullen met heerlijke vers gebakken broodjes of andere bakkerijproducten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een warme bakker die de klanten graag verwent met lekkere producten van eigen makelij. Niets kan de smaak van een heerlijk, versbereid brood overtreffen.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie over onze traiteurdienst in Sint-Lambrecht-Woluwe? Hebt u speciale verzoeken voor een verjaardagstaart of ijstaart? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op voor de bespreking van uw wensen of het plaatsen van een bestelling. Wij verzorgen met veel liefde de catering voor uw feest. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.