Presentatiestukken voor huwelijken en meer

De Baere Patisserie - Presentatiestukken Een huwelijksfeest, een communie of een verjaardag: voor elke gelegenheid kan u terecht bij Patisserie De Baere. Wij maken met veel passie, oog voor detail en aandacht voor de heerlijke smaken een uitgebreid buffet van nagerechten. Natuurlijk voorzien wij ook de kers op de taart met prachtige presentatiestukken in Sint-Lambrechts-Woluwe. Denk maar aan mooie huwelijkstaarten versierd met chocolade of suikercover.

Mooie presentatiestukken

Bij feestelijke gelegenheden zoals huwelijken, communiefeesten, verjaardagen of jubilea wordt graag speciale aandacht gegeven aan het dessert. Voor deze unieke gelegenheden kan u kiezen voor gepaste presentatiestukken zoals mooi versierde taarten en meer. Het oog wil namelijk ook wat, waardoor wij graag samen met u de mooiste desserten op tafel toveren, geheel naar uw wens en in thema van uw feest. Een chocolade- of suikerdecor voegt een extra dimensie toe aan de presentatie van uw dessert maar ook andere ideeën en wensen zijn bespreekbaar. Hebt u zelf geen inspiratie maar wilt u toch iets speciaals? Dan kunnen wij u verder helpen met onze vele catalogi. Daarin kan u inspiratie opdoen, net als een ontwerp kiezen voor de taart van uw dromen.

Bestelling plaatsen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hebt u vragen of wilt u een bestelling plaatsen voor de catering van uw feest? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. U kan ook gerust langskomen in de bakkerij om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij staan graag voor u klaar met het nodige advies. Zijn er andere opmerkingen of bent u benieuwd naar onze ruime waaier aan andere diensten als traiteur? Bekijk dan gerust onze website voor een overzicht.