Patisserie De Baere

De lekkerste taarten vindt u in Sint-Lambrechts-Woluwe bij
Patisserie De Baere

Bent u op zoek naar patisserie in Sint-Lambrechts-Woluwe? Wilt u ijs, taarten, presentatiestukken of gelegenheidsmenu’s bestellen voor uw verjaardags-, huwelijks- of bedrijfsfeest? Dan hebt u bij Patisserie De Baere de partner gevonden die u zoekt. Wij hebben oog voor de wensen van de klanten en zorgen steeds voor heerlijke en mooie eindresultaten. Ook voor lekkere, dagverse bakkerijproducten zoals koffiekoeken en broden kan u bij ons terecht.

Sinds 1990

Patisserie De Baere opende de deuren in 1990. Aanvankelijk kleinschalig met een team van 2 medewerkers, is de NV Matthys uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Brusselse patisserie. Nu werken we met een 30-tal medewerkers en bieden we dagelijks heerlijke producten aan, denk maar aan brood, ontbijtkoeken, taarten, ijs, nagerechten, chocolade en marsepein. Dit wordt aangevuld met een reeks hartige bereidingen voor al uw gelegenheden en feesten. Wij zorgen voor de lekkerste catering om van uw feest een groot succes te maken. Zo kan u bij ons terecht voor onder andere verrassingsbroden, verse salades en heerlijke soepen.


Onze sterke troeven

Wij hebben oog voor de wensen van de klanten en bieden steeds topkwaliteit. Een verzorgde service met dagverse producten dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Bij Patisserie De Baere kan u rekenen op 3 principes waarvan onder geen beding afgeweken wordt:

  • Dagverse producten
  • Werken met kwaliteitsgrondstoffen
  • Een uitgebalanceerde prijs/kwaliteitverhouding

Uiteraard zouden we hiermee nergens staan zonder een mooie winkelpresentatie of, bovenal, de glimlach van ons verkoopteam en de inzet van onze productiemedewerkers.

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie of wenst u een bestelling te plaatsen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Neem zeker ook een kijkje in onze webshop voor uw online bestellingen.

Nieuws

Nieuws

Bekijk deze website voor de allernieuwste producten...

Lees meer

Online
Bestellen

Bekijk het heerlijke aanbod in de webshop van Patisserie De Baere in Sint-Lambrechts-Woluwe. Neem contact op voor het plaatsen van uw online bestelling.