De nagerechten voor uw feest

Bij Patisserie De Baere houden we ervan om onze klanten geregeld van nieuwe lekkernijen te voorzien. Met een creatieve geest zijn we steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten, sprankelende combinaties en een originele afwerking. Tweemaal per jaar voorzien we ons assortiment van een nieuw jasje, aangepast aan het seizoen. Zo kunnen wij telkens de lekkerste en meest verrassende nagerechten van Sint-Lambrechts-Woluwe aanbieden.

Persoonlijke toets

Naast de smaak is uiteraard ook de visuele aantrekkelijkheid uitermate belangrijk. Hierbij werken we tevens op verzoek. Geef uw dessert een persoonlijke toets door er een kunstige tekening of versiering op te laten aanbrengen. Of vraag naar een speciale vorm, aangepast aan het thema dat u gekozen heeft. Hebt u zelf een idee voor een speciale taart of wil u graag overleggen voor een inspirerend en verrassend resultaat? Dan staan wij u graag ten dienst met voorstellen uit onze jarenlange ervaring.

Dessertenbuffet

Als traiteur voorzien wij met veel plezier de catering van uw feest. Denk maar aan verrassingsbroden, heerlijke soepen en verse salades. Maar ook de nagerechten kunnen door ons professioneel bakkersteam voorbereid worden. Zo kunnen wij heerlijk huisbereid ijs serveren. Dit kan zelfs in de vorm van ijstaarten. Ook gewone patisserie zoals fruittaarten of andere desserts kunnen door ons voorzien worden. Aarzel niet en breng een bezoekje aan onze bakkerij in Sint-Lambrechts-Woluwe of neem rechtstreeks contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Wij staan met veel plezier voor u klaar om uw feest van A tot Z te voorzien van de beste catering. Alles zal bereid worden volgens uw wensen en verwachtingen.