Het lekkerste ijs van de streek

Organiseert u een verjaardagsfeest? Doet uw zoon of dochter zijn of haar communie? Zijn er andere speciale gelegenheden waarbij u uw gasten wilt verwennen met een ijstaart? Aarzel dan niet en neem contact op met Patisserie De Baere voor het lekkerste ijs uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Wij zorgen ervoor dat u samen kan genieten van deze heerlijke zoetigheid.

Voor elke gelegenheid

Patisserie is een van onze grootste specialiteiten voor ons als traiteur. Wij maken taarten in verschillende uitvoeringen maar ook met ons vers gedraaid ijs zal u uw gasten kunnen verrassen. Wij zorgen voor een unieke presentatie, denk maar in de vorm van prachtige ijstaarten. Van traditionele meringuetaart tot egeltje of eender welke andere vorm, wij bieden u een ware hoorn des overvloeds in ijstaarten. Dit kan voor de feestdagen, een speciale gelegenheid of omdat u graag van het leven geniet. Bij Patisserie De Baere in Sint-Lambrechts-Woluwe vindt u telkens een verrukkelijke culinaire verrassing naar uw smaak.

Speciale wensen

Wilt uw zoontje een ijstaart in de vorm van een superheld? Houdt uw dochter eerder van een themataart rond prinsessen? Werkelijk elk speciaal verzoek kan worden besproken. Wij gaan graag met uw ideeën en wensen aan de slag met een prachtige ijstaart als eindresultaat.

Hebt u nog vragen? Wilt u uw wensen bespreken? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Ook voor onze andere diensten kan u gerust bij ons terecht. Bekijk op deze website het aanbod en contacteer ons voor verdere informatie of de bestelling van uw catering.