Wereldberoemde chocolade en marsepein

‘Belgian Chocolates’, het is een wereldvermaarde term en dat om terechte redenen. U vindt in onze zaak, Patisserie De Baere, een overheerlijk en uitgebreid aanbod aan chocolade en marsepein in Sint-Lambrechts-Woluwe. Kom gerust langs en proef van deze heerlijke zoetigheid die werkelijk iedereen kan bekoren.

Speciale smaken en trends

Bent u eerder te vinden voor de allerlaatste trends in chocoladeland, bijvoorbeeld bittere chocolade of een niet zo voor de hand liggende vulling zoals lavendel of saffraan? Welke voorkeur u ook heeft, wij bieden voor elke smaakpapil wat wils. Doorheen het hele jaar bereiden we kleine marsepeinfiguurtjes, hierbij steeds inspelend op de actualiteit of het seizoen. Terugkerende thema’s zijn onder meer de zee en vakantie, carnaval, Valentijn en uiteraard de feestperiodes zoals Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. De Paashaas en de Kerstman proberen u ieder op hun beurt te verleiden tot een deugddoende snoepbeurt. Onze huisbereide en fraai verpakte chocolade- en marsepeinfiguurtjes staan in de rij om uw feestdis een extra feestelijke toets te geven.

Andere lekkernijen

Niet enkel voor chocolade en marsepein, maar ook voor andere lekkernijen kan u terecht bij deze expert in patisserie in Sint-Lambrechts-Woluwe. Denk maar aan heerlijk ijs, vers gebakken taarten, knapperige broden en andere bakkerijproducten zoals koffiekoeken en gebakjes voor bij een warme tas koffie of thee. Hebt u nog vragen? Wilt u een presentatiestuk bestellen voor uw huwelijksfeest? Of zijn er andere opmerkingen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. U bent ook steeds welkom in de bakkerij zelf voor een overzicht van alle dagverse producten.