Vers gebakken bakkerijproducten

De dag beginnen met een heerlijk ontbijt, dat is aanvangen met een tevreden gevoel. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En naast vers fruit en melkproducten mogen dan ook granen niet op het menu ontbreken. Voor de lekkerste bakkerijproducten van Sint-Lambrechts-Woluwe komt u best langs bij onze bakkerij Patisserie De Baere. Hier vindt u een ruim aanbod aan broden, koffiekoeken en taarten.

Ruim assortiment

Het aanbod aan bakkerijproducten is eindeloos. Toch willen wij onze klanten steeds de beste kwaliteit en versheid aanbieden. Wij voorzien daarom dagelijks een ruim assortiment aan broden en kleinere broodjes. Denk maar aan de klassiekers zoals witte of grijze pistolets. Maar ook meergranenbroden zijn onze specialiteit. Verder kiezen wij voor een specialer aanvullend aanbod. Zo kan u in onze bakkerij terecht voor heerlijke broden met olijven of omega 3-vetzuren. Het aanbod gaat dus van kraakverse witte pistolets en alle soorten koffiekoeken tot stokbrood met spek, ajuin of zuiderse vulling.

Zoet gebak

Niet enkel het hartig gebak of de verse en krokante broden kan u in onze bakkerij vinden. Maar ook patisserie is een van onze grootste specialiteiten. Zo kan u ook voor lekkere zoete gebakjes bij ons terecht. Bovendien zijn onze taarten van topkwaliteit met heerlijk vers fruit, smeuïge vullingen en prachtige versieringen. Hebt u nog vragen of wilt u ons inschakelen voor de catering van uw feest? Houdt u van ijstaarten of zijn er andere wensen waarmee wij u kunnen helpen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier voor meer informatie. Waarom zou u uzelf niet eens verwennen met een versgebakken ontbijtkoek of een mals suikerbroodje? Kom gerust langs in onze bakkerij in Sint-Lambrechts-Woluwe en laat uw zintuigen beslissen.